Laatste Nieuws:

24-8-03
Het nieuwe fietspad langs het Veerse Meer van "het Zilveren Schor" tot Veere is gereed. Er is nu een mooie doorgaande route langs het Veerse Meer ontstaan van "De Meerkoet" bij Wolphaarsdijk tot aan Vrouwenpolder. Een aanrader!!!! Wees erbij voordat er een slijtlaag op wordt aangebracht!

9-6-03
Nieuws uit Schouwen-Duiveland van Bart bij de Vaate:

Het nieuw aangelegde fietspad langs de Delingsdijk, tussen Serooskerke SD en de afslag Elkerzeeseweg/Zwaardweg is al berijdbaar en van een mooie strakke/gladde kwaliteit. Moet aan de randen nog afgewerkt worden, maar dit is geen belemmering.

D e Vroonweg tussen Renesse en Haamstede is intussen autovrij gemaakt en wordt al druk gebruikt door fietsers. Is ondanks het split ook goed te berijden, tot op het moment dat over de sloop een besluit is genomen.

Voor een goede verbinding direct buiten de kern van Renesse om, is het geasfalteerde fietspad over het transferium goed te gebruiken. Dit loopt over het transferium en komt uit tegenover het politieburo.

1-5-03
Nieuws uit Walcheren van Hans Eshuis:

Het nieuwe fietspad langs de Hogelandse weg wordt in asfalt zonder slijtlaag uitgevoerd en is naar verwachting in juni 2003 klaar! (hoera) 
(bron: waterschap zeeuwse eilanden)
Als hopelijk ook het fietspad langs de Middelburgseweg tussen middelburg en Buttinge nog wordt aangepakt ontstaat een prachtige nieuwe schakel in het Walcherse netwerk!!

Het slechtste deel van het fietspad langs het veerse meer, tussen Veere sluis en het scoutingterrein wordt deze zomer verbreed en nieuw geasfalteerd. 
(bron: Waterschap Zeeuwse Eilanden)

De Boomweg bij Meliskerke is nieuw geasfalteerd maar wordt voorzien van een slijtlaag ....

23-4-03
Een bijdrage van
Bart Bij de Vaate over Schouwen-Duiveland:

Er dient opgemerkt te worden dat er rond Renesse en Burgh-Haamstede enige wijzigingen staan aan te komen. Dit omdat 15 april de nieuwe recreatie-verdeelweg tussen Burg-Haamstede en Renesse is geopend. Hieruit vloeit voort dat de bestaande verbindingen tussen de Lage-Zoom en de Bouwmansweg zijn onderbroken.
Wat dit voor gevolgen heeft, weet ik nog niet, maar het betekend wel dat de kaart (plattegrond) ook aangepast zal moeten worden.

Verder wordt de oude verbinding tussen Renesse en Haamstede in de loop van dit jaar gesloopt en vervangen door een recreatief fietspad. Deze werkzaamheden zullen pas na de vakantie periode aanvangen. Voor in die tussentijd is deze weg afgesloten voor het autoverkeer. Mogelijk een goede en snelle mogelijkheid om tussen Renesse en Haamstede te kunnen Skaten.

Tevens is er gepland om voor de a.s. bouwvakvakantie naast de Delingsdijk tussen Serooskerke en Brouwershaven, langs plan Tureluur een fietspad aan te leggen. Dit maakt deze dijk zeker voor de eerste helft een stuk veiliger om te skaten.

7-4-02
Langs het Veerse Meer is van  de Jachthaven Oranjeplaat richting Veere tot Het Zilveren Schor een nieuw fietspad aangelegd. Het gedeelte van Het Zilveren Schor naar Veere is erg smal. Voor de recreatieve toerskeeleraar is het toch zeker de moeite waard vanwege de mooie natuur.

23-8-01
De kattendijksedijk is inmiddels zo goed ingereden dat deze een gele kleur verdiend.

11-7-01
De Kattendijksedijk Tussen Goes en Kattendijke is voorzien van een nieuwe laag asfalt inclusief slijtlaag. Niet meer te doen dus!

11-7-01
Het fietspad van 's-Heerhendrikskinderen naar wolphaarsdijk is nu  geasfalteerd. Helaas is het stukje klinkerpad niet vervangen.

11-7-01
Ook het fietspad rond Zierikzee en van Zierikzee naar Haamstede is voorzien van een slijtlaag.
Wie kan er meer vertellen over de staat van het asfalt?

Heb je ook nieuws? Stuur es een E-mailtje !